Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας: Πρόγραμμα Αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης

Πρόγραμμα Αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας


  • Θα συμμετάσχουν δύο κατηγορίες σκαφών, IRC για καταμετρημένα σκάφη και κατηγορία κρουαζιέρας για μη καταμετρημένα σκάφη.
  • Για τον αγώνα «Περίπλους Λευκάδας» θα υπάρχουν βραδεία για τα τρία πρώτα σκάφη κάθε κατηγορίας (IRC και Κρουαζιέρας). Την προηγούμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στην ταβέρνα «Μαργαρίτα» στις 7 το απόγευμα και στις 10 Νοεμβρίου την ίδια ώρα και στο ίδιο χώρο θα γίνει η απονομή.
  • Η απονομή των υπόλοιπων αγώνων θα γίνει στο μπαρ «Πόρτο» στις 8 Δεκεμβρίου.

Χορηγός του αγώνα «Περίπλους Λευκάδας είναι η ταβέρνα «Μαργαρίτα» που βρίσκεται στο λιμάνι της Λευκάδας.

Χορηγός των υπόλοιπων αγώνων είναι το μπαρ «Πόρτο» που βρίσκεται στη Μαρίνα Λευκάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2645025660 ή να στείλετε μήνυμα στο e-mail info@nole.gr.
Web site: http://www.nole.gr

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.