Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Επτανησιακή Αναγέννηση - Δραστηριότητες υποψηφίων


υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
Γιώργος Καλούδης
=============================================
=============================================

ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗ

Το Σάββατο 9-10-2010 συμπληρώνεται ένα έτος από το θάνατο του Θανάση Παυλουδάκη. Η απώλεια του Θανάση είναι μεγάλη: για την οικογένειά του, το λαό της Ζακύνθου αλλά και για τα Επτάνησα.

Κρητικός, λεβέντης, ντόμπρος, αγωνιστής, καθαρός, έντιμος, με πολιτικό λόγο αλλά και πολιτική αντίληψη, αγάπησε τη Ζάκυνθο αφού παντρεύτηκε και έζησε στο νησί.

Είχα την τιμή ο Θανάσης Παυλουδάκης να με θεωρεί και προσωπικό του φίλο από το 2000.

Διετέλεσε συνδικαλιστικά Γραμματέας της Νομαρχιακή Επιτροπής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ, ιδιότητα με την οποία τον γνώρισα.

Η σύζυγος του Στέλλα και οι δύο κόρες του Μυρτώ και Χριστίνα μπορούν να είναι περήφανες για τον σύζυγο, πατέρα και αγωνιστή Θανάση Παυλουδάκη.

Για όσους τον γνωρίσαμε η απώλειά του είναι μεγάλη.

==============================================================

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΚΑΛΟΥΔΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΛΕΥΚΑΤΑΣ TV»

6-10-2010

Επίσκεψη στον μοναδικό Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό της Λευκάδας «ΛΕΥΚΑΤΑΣ TV»» πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 6-10-2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Δικηγόρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ με τον συνδυασμό «ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΤΗ, και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Λευκάδας: Τασία Αρβανίτη και Σπύρο Δρακόπουλο και με τον υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο Κέρκυρας Αλέκο Μιχαλά.

Με έκπληξη διαπίστωσε ότι μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός έκλεισε με κυβερνητική απόφαση παραμονές εκλογών, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής του στις 16 Νοέμβρη 2010 στο Σ.τ.Ε.

Η αδικία εις βάρος δύο ανθρώπων που επί σειρά ετών υπηρετούν την δημόσια πληροφόρηση χωρίς να έχουν πλουτίσει από το επάγγελμά τους, της Βάσως Κτενά και του Βαγγέλη Κτενά είναι τεράστια, δήλωσε ο κ. Καλούδης, επισημαίνοντας ότι «είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το STUDIO LEFKATAS να κλείνουν τον μόνο τηλεοπτικό σταθμό της Λευκάδας και μάλιστα παραμονές εκλογών. Καλώ τη Κυβέρνηση να αναθεωρήσει την απόφασή της μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας».

===================================================

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, επικεφαλής της παράταξης «ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Γιώργος Καλούδης, μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, αύριο, Πέμπτη 7 Οκτώβρη 2010 θα επισκεφθούν τα εξής χωριά του Δήμου Αγίου Γεωργίου:

  • 18.00 Αρκαδάδες
  • 18.30 Καστελάνους Γύρου
  • 18.45 Αγρό
  • 19.15 Άγιο Αθανάσιο
  • 20.00 Πάγους
  • 20.30 Καββαδάδες
=================================================


6 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιώργος Καλούδης, μαζί με τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας (- Δήμαρχο Σφακιωτών - Πρόεδρο Δήμο & Κοινοτήτων Λευκάδας), Γιώργο Κούρτη και μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Κέρκυρας, Αλέκο Μιχαλά θα ακολουθήσουν το εξής πρόγραμμα περιοδειών και θα επισκεφθούν φορείς και Δήμους της Λευκάδας, καθώς και θα συνομιλήσουν με πολίτες του νησιού:

  • Στις 11:30 π.μ. θα επισκεφθούν την Ομοσπονδία ενοικιαζόμενων δωματίων, και,
  • Στις 13:00 μ.μ. το Σωματείο εργαζομένων στο Δημόσιο, ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα (κοινωνικές δομές) Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας.
  • Το απόγευμα στις 5:30 μ.μ. τον Δήμο Σφακιωτών, και,
  • Στις 7:00 μ.μ. τον Δήμο Καρυάς.

ΟΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΥΣ

Προσωρινή Επικοινωνία:
e-mail: gkaludis@otenet.gr
fax: 26610 48517
τηλ: 26610 37623,37627
6944 624 839

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.