Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

A. Βαγγελάτος: Δελτίο Τύπου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


19-10 -2010
Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συνδημότες,

Αποφάσισα να συμμετάσχω σ' αυτές τις Δημοτικές Εκλογές. Η απόφαση μου είναι συνειδητή επιλογή. Στο δήμος μας χρειάζεται να ενωθούν όλες οι δυνάμεις κάτω από ένα κοινό στόχο. Να κάνουμε το δήμο μας, σύγχρονο και αποτελεσματικό με σεβασμό στο περιβάλλον.

Ο Καλλικράτης, ως μοντέλο αυτοδιοίκησης είναι ένα μεγάλο στοίχημα.

Χρειάζεται, αυτοί που θα υπηρετήσουν τον νέο θεσμό να πιστεύουν στη δυναμική του και με τη γνώση και την εμπειρία τους να κάνουν πράξη τον αναπτυξιακό του προσανατολισμό.

Η Κεφαλλονιά μας, παρά την όποια πρόοδο που έχει γνωρίσει, έχει ακόμη ανάγκη στήριξης σε υποδομές, ενώ η οικονομική κρίση επιβάλλει όσο ποτέ, να υψώσουμε ασπίδα κοινωνικής αλληλεγγύης σ' αυτούς που άμεσα την χρειάζονται.

'Έχοντας γνώση αλλά και θέληση να εργαστώ για την εφαρμογή ενός σχεδιασμού, που σαν κεντρικό άξονα έχει τον άνθρωπο και το περιβάλλον που ζει, σε συνδυασμό με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, που όλοι καθημερινά αντιμετωπίζουμε, θα προσπαθήσω, με τη δική σας συμβολή στις επερχόμενες εκλογές, να αγωνιστώ για το νέο δήμο της ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ.

Σε μας και τα παιδιά μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και μόνο μαζί μπορούμε να το κατακτήσουμε.
Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη στήριξή σας.

Ανδρέας Βαγγελάτος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μάρκο Κοτσιλίνη.
vangelato@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.