Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Λίγο από ....Μεζεδάκια

Ευχαριστούμε τα "Πολιτικά Μεζεδάκια" για τη συνεχή ενημέρωση.

Κερκυραϊκή Τρίτσα

Την κίνηση του κ. Καλούδη από την Κέρκυρα για τη διεκδίκηση από πλευράς του της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σχολιάζει ο "Ποπολάρος". Αναρωτιέται αν ο κ. Καλούδης διεκδικεί να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με ή χωρίς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιας και, όπως σημειώνει ο "Ποπολάρος" ο κ. Καλούδης κατηγορεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ ως προς τις διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίου Περιφερειάρχη. Ενώ συνεχίζει να αναρωτιέται αν το μέλλον της Περιφέρειας είναι η παντοκρατορία της Κέρκυρας με Κερκυραίο Περιφερειάρχη και έδρα την Κέρκυρα. Ο κ. Καλούδης και οι Κερκυραίοι υποστηρικτές του κατακεραυνώνουν το κόμμα για αδιαφανείς διαδικασίες και κάνουν ακριβώς το ίδιο αφού αυτοανακηρύσσονται υποψήφιοι αψηφώντας το ζωτικό αίτημα των υπολοίπων Νησιών για “Μη Κερκυραίο Υποψήφιο”.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Ουδείς μετά Χριστόν προφήτης.

Στις διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων στέκεται η ανάρτηση αυτή και τις "αντιδράσεις" στις περιπτώσεις κατα τις οποίες ο αποτέλεσμα της ανάδειξης δεν είναι το ...αναμενόμενο. Διαβάζουμε:

"Είναι πραγματικά οξύμωρο αυτό που συμβαίνει. Κομματικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ που μετείχαν στη διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων της αυτοδιοίκησης, ως αυτοπροτεινόμενοι ή και εταιροπροτεινόμενοι για το περιβόητο Χρίσμα, σηκώνουν σήμερα το Λάβαρο της Επανάστασης απέναντι στην Ιπποκράτους, και μιλούν για αδιαφανείς διαδικασίες, έλλειψη Δημοκρατίας ,ορμώμενοι προφανώς από την προσωπική τους πικρία που απορρέει από το γεγονός ότι το κόμμα δεν τους επέλεξε."

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι οι διαδικασίες ήταν γνωστές σε όλους μέσα από τις σχετικές κομματικές εγκυκλίους που αφορούσαν τη διαδικασία επιλογής, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί το προσωπικό σας πρόβλημα ενός υποψηφίου ξαφνικά να ανάγεται σε πρόβλημα του εκλογικού σώματος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Μάκης Φόρτες: "Εμένα δεν μπορούν να με κατηγορήσουν για ιδιοτέλεια"

"Δικαιωμένος δηλώνει ότι νοιώθει ο κεφαλλονίτης πολιτικός Μάκης Φόρτες μετά τις συνεργασίες που εξήγγειλε το ΠΑΣΟΚ σε διάφορες Περιφέρειες και παράλληλα παραμένει σταθερός στην ανεξάρτητη κάθοδό του στις επικείμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων".

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.