Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Σχολικές Μνήμες

Οι Δήμοι Πυλαρέων και Σάμης οργανώνουν ειδική εκδήλωση προς τιμήν του Γυμνασίου και Λυκείου Σάμης.

Θα υπάρχει έκθεση αρχειακού υλικού και θα ακολουθήσει βράβευση φοιτητών που απεφοίτησαν από το Λύκειο Σάμης.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 10 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Πολυκέντρου Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος», ώρα 9.00 μ.μ.

Καλούμε τους κατοίκους της Σάμης και της Πυλάρου να παρακολουθήσουν αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Ιδιαίτερα καλούμε όσους και όσες πέρασαν από τα θρανία του σχολείου μας, να συναντηθούμε, να θυμηθούμε, να τιμήσουμε αυτούς που μας δίδαξαν το ΕΥ ΖΗΝ.

Αξίζει τον κόπο να βρούμε και να φέρουμε μαζί μας ενθύμια της εποχής (φωτογραφίες κ.λπ.).

Το Γυμνάσιο και Λύκειο Σάμης έχει διαγράψει μια ιστορική διαδρομή. Από την εποχή της «Παράγκας» μέχρι σήμερα τιμά επαξίως τον προορισμό του και την περιοχή μας.

Ένα βράδυ του Αυγούστου, στον όμορφο χώρο του Πολύκεντρου Πυλάρου, με συντροφιά Κεφαλονίτες κανταδόρους, ας συναντηθούμε για άλλη μια φορά οι μαθητές με τους καθηγητές τους.

Πληροφορίες:

Δ.Ε.Π.Τ.Α.Πυλάρου (Τηλ.: 26740 23840)

1 σχόλιο:

  1. Φιλια πολλα σε ολους
    ζΖω στο εξωτερικο ομως δεν ξεχνω την Κεφαλλονια
    ¨Μαρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.