Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κώστας Ευαγγελάτος - Δέκα Χρόνια Σύγχρονη Πινακοθήκη

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / COSTAS EVANGELATOS


10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA "ΡΟΔΟΠΗ"

11 ΑΥΓ.- 5.ΣΕΠΤ. 2010

Από την Τετάρτη 11 Αυγούστου, 8.00 - 10.00 το βράδυ, θα παρουσιάζεται η επετειακή έκθεση των δέκα χρόνων λειτουργίας της Σύγχρονης Πινακοθήκης VILLA «ΡΟΔΟΠΗ», Μεσολωρά 7 και Βύρωνος, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Η έκθεση περιλαμβάνει επιλεγμένα έργα ζωγραφικής, γλυπτικών κατασκευών και ψηφιακών εικόνων από τις εκθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου που έγιναν από το 2000 μέχρι σήμερα.

Στη δεκαετή θερινή λειτουργία του εκθεσειακού χώρου VILLA "ΡΟΔΟΠΗ" παρουσιάστηκαν με επιτυχία οι εξής εκθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου και των συνεργατών του:
  • «Τα εφηβικά έργα»-ζωγραφική, γλυπτικές κατασκευές, 2000.
  • «Συλλογή σύγχρονης τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών», 2001.
  • «Παράκτια ευρήματα και επικίνδυνες φόρμες» - επιζωγραφισμένα ξύλα, 2002.
  • «Νεφελογραφικό ταξίδι»-ζωγραφική, 2003.
  • «Σειρήνες του Ιονίου» - ζωγραφική και «Body-Limpics 2004» - ζωγραφική,ψηφιακές εικόνες, 2004.
  • «Εξεικονίσεις» - ζωγραφική, «Μυθικά περιδέραια» - κατασκευές και ομαδική έκθεση 35 καλλιτεχνών «15 Χρόνια ART STUDIO EST», 2005.
  • «Νεφελόφωτα και μνήμες» - ζωγραφική, ψηφιακές εικόνες, 2006.
  • «Εννοιακά ανθέμια» - ζωγραφική, 2007.
  • «Συλλήψεις και μορφές» - ζωγραφική, ψηφιακές εικόνες, 2008.
  • «Ονοματογραφικές φόρμες» - ζωγραφική, μικτές τεχνικές, ψηφιακές εικόνες, 2009.
Φέτος οι εκθέσεις «10 Χρόνια Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡΟΔΟΠΗ», με επιλογή αντιπροσωπευτικών έργων της δεκαετίας από 11 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου και "Μικρογραφίες της πανσελήνου", με επιζωγραφισμένες χρωματοθήκες, από 24 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου 2010.

Ωρες λειτουργίας: 8 μμ-10 μμ.Τετάρτη-Κυριακή.

Είσοδος ελεύθερη

τηλ: 2671028501, 6944621286

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο καταξιωμένο διεθνώς εικαστικό δημιουργό ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ τον μοναδικό καλλιτέχνη που έκανε γνωστή τη Κεφαλονιά στα πέρατα του κόσμου.Στα νεότερα χρόνια δεν υπάρχει κανείς Κεφαλονίτης καλλιτέχνης ΑΝΤΆΞΙΟΣ του.Οι παλαιότεροι δε ωχριούν μπροστά του.

    Με βαθιά εκτίμηση,απο καρδιάς

    ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ
    GLOBAL Dr.θεωρητικός-Ιστορικός τέχνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.