Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

TO Δ.Σ. ΣΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΑΜΗΣ

Αναδημοσιεύουμε από τον "Ανεξάρτητο".

Σάμη, 9 Ιουλίου 2010
ΑΡ. ΠΡ:2157
Προς: Υπουργό Εργασίας κ. Λοβέρδο
Υφυπουργό Εργασίας κ. Κουτρουμάνη
Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ. Αμπατζόγλου
Βουλευτή Κεφαλληνίας κ. Μοσχόπουλο
Νομάρχη Κεφαλληνίας κ. Γεωργάτο
ΤΕΔΚ Κεφαλληνίας-Ιθάκης
Πρ.Νομαρ. Συμβουλίου κ. Βαλλιανάτος
Νομαρχιακοί Σύμβουλοι Σάμης
Δήμαρχο Πυλάρου κ Κοτσιλίνη
Δήμαρχο Ερρισού κ. Κουταλά
Παράρτημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αργοστολίου Σάμης
Τοπικός Τύπος και ΜΜΕ

Θέμα: Ενημέρωση για την αντίθεση του κλεισίματος του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Σάμης

Το Δ.Σ Σάμης με ομόφωνη απόφασή του στη συνεδρίαση της 6/7/2001 εκφράζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση του στο κλείσιμο του παραρτήματος του Ι.ΚΑ στη Σάμη.

Το κατάστημα του ΙΚΑ είναι απαραίτητο για την ευρύτερη περιοχή και ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία. Αυτή η ενέργεια αν και ανεστάλη προφορικά φαίνεται να εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αποδυνάμωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας

Εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αποδυναμώνουν τις υπηρεσίες στη Σάμη, δυσχεραίνουν την εξυπηρέτηση των πολιτών και οδηγούν σε αποδόμηση των κοινωνικών φορέων.

Η άμεση αντίδρασή μας θα εκφραστεί άμεσα με ψηφίσματα διαμαρτυρίας όχι μόνο προς την πολιτική ηγεσία αλλά και στους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης

Πηγή: http://www.anexarttitos.gr/article.asp?Aid=9838

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.