Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

K. Eυαγγελάτος: Εγκαίνια Έκθεσης στην Κέρκυρα

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΟΦΩΤΑ

Εγιναν με μεγάλη προσέλευση φιλοτέχνων , την παρουσία του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου , της Εταιρείας Κερκυραικών Μελετών και του Μουσείου Σολωμού κ. Περικλή Παγκράτη και σημαντικών εκπροσώπων του καλλιτεχνικού και πνευματικού κόσμου της Κέρκυρας τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο:Μορφές και Νεφελόφωτα στις αίθουσες της Πινακοθήκης Δήμου Κερκυραίων στα επιβλητικά Παλαιά Ανάκτορα της Κέρκυρας.

Τον καλλιτέχνη παρουσίασαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Πινακοθήκης,βυζαντινολόγος, καθηγητής του Ιονίου Παν/μιου Σπύρος Ασωνίτης,ο οποίος αναφέρθηκε στην ποιοτική και πολλαπλή προσφορά του Κώστα Ευαγγελάτου στο καλλιτεχνικό και πνευματικό παρόν των Ιονίων νησιών και η ιστορικός τέχνης,διευθύντρια της Πινακοθήκης Μαρία Μελέντη ,η οποία μίλησε διεξοδικά γιά τα έργα της έκθεσης,τις εκθέσεις του καλλιτέχνη σε σημαντικά διεθνή εικαστικά κέντρα αλλά και στην έντονη δράση του όσον αφορά την προβολή της σύγχρονης εικαστικής έκφρασης,τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κεφαλονιά που ίδρυσε την Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa "Ροδόπη".Ο Κώστας Ευαγγελάτος τους ευχαρίστησε για την τιμητική διοργάνωση και αναφέρθηκε στις Ιόνιες διαχρονικές ρίζες της έμπνευσης του,στις σχέσεις του με την πνευματική Κέρκυρα αλλά και γιά την θέση του καλλιτέχνη στη σημερινή κοινωνία. Η θαυμάσια βραδιά των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με δεξίωση στο Περιστύλιο των Παλαιών Ανακτόρων.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουλίου 2010.
πληροφορίες:2661048690
www.gisi.gr/evangelatos



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.