Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Επαναλειτουργεί το ΙΚΑ στη Σάμη και στον Πόρο

Aναδημοσιεύουμε από το KefaloniaPress.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Βουλευτή του Νομού μας Σπύρου Μοσχόπουλου μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου, με την οποία αναστελλόταν η λειτουργία των Παραρτημάτων του ΙΚΑ στη Σάμη και στο Πόρο.

Ο Βουλευτής αφού ενημέρωσε το Γραφείο του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέα Λοβέρδου, εξέφρασε τις έντονες αντιρρήσεις του για την απόφαση αυτή.

Ζήτησε την άμεση ανάκληση αυτής της απόφασης και την επαναλειτουργία των Γραφείων του ΙΚΑ στη Σάμη και στο Πόρο.

Μετά την εξέταση του θέματος από τον Υπουργό , το Γραφείο του ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Βουλευτή ότι η απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ θα ανασταλεί οπότε τα Παραρτήματα από την επόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Πηγή: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=0&Itemid=38

Ρουπάκι: Είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτο τέτοιου είδους αποφάσεις για διακοπή λειτουργίας καταστημάτων να λαμβάνονται από τη διοίκηση του ΙΚΑ η οποία τελεί υπό παραίτηση από τα τέλη του περασμένου Μαΐου.

5 σχόλια:

  1. Γιατί ο Βουλευτής έτρεξε αφού έκλεισε το ΙΚΑ;Μήπως έδωσαν μικρή παράταση μέχρι τις εκλογές; Σαμικοί ξυπνείστε,δεν θα αφήσουν τίποτα στη Σάμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φήμες και τα "ακούστηκε" δινουν και παίρνουν. Φεύγει το ΙΚΑ, φεύγει το ταχυδρομείο, φεύγει το Κέντρο Υγείας.

    Υπάρχει κάποια πληροφόριση για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ναι, ο βουλευτής εν ετει 2010 "δι ενεργειών μου"!!!!

    χάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΟΟΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑΛΟ Η ΣΑΜΗΚΗ ΓΙΑΤΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗΜΑΣ ΚΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.