Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Eνίσχυση Δικτύου της Δ.Ε.Η. στη Σάμη.

Αναδημοσιεύουμε από τον "Ανεξάρτητο".

ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Η ΔΕΗ ΣΤΗ ΣΑΜΗ
ΕΡΓΟ ΑΞΙΑΣ 110.000 ΕΥΡΩ
ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Ξεκίνησε η κατασκευή ενός σημαντικού έργου για την περιοχή της Σάμης που αφορά στην ενίσχυση των δικτύων της ΔΕΗ. Είναι ένα έργο αξίας 110.000 ευρώ περίπου, το οποίο θα λύσει για πολλά χρόνια το πρόβλημα της ομαλής ηλεκτροδότησης της περιοχής και θα προσφέρει καλύτερη ποιότητα ενέργειας.

Για το θέμα αυτό ο δ/ντής της ΔΕΗ Ρ. Λούζης εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

"Άρχισε η Κατασκευή του έργου ενίσχυσης του Δικτύου στην Σάμη ύψους 110.000,00€ περίπου , όπως είχε δεσμευθεί ο Διευθυντής Περιοχής Κεφαλονιάς κ. Ρ. Λούζης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης.

Το έργο αυτό θα λύσει για πολλά χρόνια το πρόβλημα της ομαλής ηλεκτροδότησης της Σάμης και θα προσφέρει καλύτερη ποιότητα ενέργειας στους καταναλωτές.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια για τις θέσεις των νέων Υποσταθμών και την μετακίνηση του παλιού και το Δημοτικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη, για την αποδοχή και την στήριξη που παρέχουν στο πρόγραμμα αυτό."

ΡΩΣΣΕΤΟΣ Ι. ΛΟΥΖΗΣ
Δ/ΝΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Πηγή: http://www.anexarttitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.