Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δήμου Σάμης - Παιδικές Ομάδες: Πρόγραμμα 20ης Ιουνίου

Πρόγραμμα 20ης Ιουνίου του Διεθνούς Τουρνουά

Γήπεδο Αργοστολίου

Επαγγελματική Κατηγορία (under 17)

3η - 4η Θέση

Δράμα - Μικτή Επιλέκτων: 11:00

5η - 6η Θέση

Letse - Ατρόμητος: 12:30

Τελικός

ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιά - Ανόρθωση Αμμοχώστου: 19:00

Κατηγορία 98 - 99

Τελικός

Ρέντη Κοζάνη 17:00


Γήπεδο 5x5 Καραβομύλου

Κατηγορία 2001 - 2002

3η - 4η Θέση

Ξάνθη - Ελαιώνας: 18:00 - 19:00

Τελικός

Χαλκίδα - Κοζάνη 19:00 - 20:00

Ενημέρωση: ΚΕΤΑΠ Σάμης

2 σχόλια:

  1. kaliteri omada anadix8ike o olimpiakos xanthis pou sarose. petixe 30 gol se 3 agones kai itan i kaliteri omada me diafora stin katigoria 2001-2002

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε λέω. Στα πλαίσια του συνθήματος « άρτος και θεάματα» ιδού και του τουρνουά! Βέβαια για το «άρτος» τουμπεκί. Πάντως καλός κι ο αθλητισμός, καλό και το ποδόσφαιρο, καλό και το μπάσκετ. Κι ένας Δήμος πρέπει να διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις. Μακάρι βέβαια να διοργάνωνε κι άλλες εκδηλώσεις αληθινά πολιτισμικές όπως: θεατρικούς αγώνες, μαθητικούς αγώνες συγγραφής, λογοτεχνικούς διαγωνισμούς με βάση και σημεία αναφοράς τις βιβλιοθήκες, τα μουσεία, τα πολιτιστικά στέκια, τις λέσχες ανάγνωσης, τις δεντροσκέπαστες πλατείες κλπ.. Γνωρίζω κάποιους μικρούς Δήμους στην Ελλάδα που τα έχουν όλα τα προαναφερόμενα: η διαφορά; Μα, δε θέλει ρώτημα: είναι η φαντασία, η ανιδιοτέλεια και το όραμα που έχουν για τον τόπο τους.

    Α, ξέχασα να ρωτήσω: πόσο κόστισε το συγκεκριμένο τουρνουά; Και ρωτάω επειδή, νομίζω, ότι η διαφάνεια μαζί με την ενημέρωση είναι το αυτονόητο κάθε δημοκρατικής εξουσίας.

    MAJOR ARX

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.