Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ε.Τ.Ι.Ν. - Τουριστικό Πανόραμα


Στο Ζάππειο πραγματοποιήθηκε από 28/4 - 2/5 η έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα 2010» που διοργανώνεται από τον Όμιλο Καλοφωλιά.

Το μήνυμα της έκθεσης ήταν ότι οι Έλληνες και αυτό το καλοκαίρι θα προτιμήσουν για τις διακοπές τους την Ελλάδα παρά τα προβλήματα και την κρίση.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών συμμετείχε με περίπτερο 100 τ.μ διαμορφωμένο με χώρους και για τους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας.

Η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη καθώς για φέτος η είσοδος ήταν δωρεάν. Η ΕΤΙΝ πραγματοποίησε επαφές με στελέχη της Τουριστικής αγοράς, δημοσιογράφους και άκουσε τις απόψεις του κοινού και των παραγόντων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος ο οποίος δήλωσε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού διότι μέσω αυτών θα βρεθεί διέξοδος στην εποχικότητα του τουρισμού. Στη συνέχεια παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνας για τις νέες τάσεις του τουρισμού. Στο περίπτερο της ΠΙΝ πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις από χορευτικά συγκροτήματα .

Την Κέρκυρα εκπροσώπησαν ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Π. Κουβάς, ο Σύμβουλος Τουρισμού της ΝΑΚ κ. Γ. Κάφυρης,o Δήμαρχος Παξών κ. Σ. Μπογδάνος, η Προϊσταμένη της Δ/σης Τουρισμού Πολιτισμού κα. Χ. Βασιλειάδου και η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού κα Χ. Μπαλού.

Την Λευκάδα ο Νομάρχης κ. Κ. Αραβανής ,ο Βουλευτής κ. Σ. Μαργέλης , ο Δήμαρχος Μεγανησίου κ. Σ. Ζαβιτσάνος, η Δ/τρια Τουρισμού κα Ε. Σταυρακα, ο Πρόεδρος της Ενωσης Ξεν/χων κ. Ι. Καρτάνος, για την Ομοσπ. Διαμερισμάτων ο κ. Α. Θιακός και η κα. Χ. Κακλαμάνη, για την Ενωση Ξεν/χων οι κες Κ. Κατωπόδη και Ε. Κατωπόδη οι κοι Α. Αντύπας για το Σύλλογο Αγιοπετριτών και Θ. Λογοθέτης για την Ομοσπ. Λευκαδίων Συλλόγων Αττικής ,ο κ. Π. Μητσουρας πρωην Δήμαρχος Ελλομένου, για την ΝΑΛ ο Κ. Κωστόπουλος και η κα Σ. Λάζαρη Πρόεδρος Συλλόγων Λευκαδίων Ηλιούπολης.

Tην Κεφαλονιά ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξεν/χων Κεφαλονιάς κ. Σ. Γαλιατσάτος, ο κ. Γ. Βαλλιανάτος Πρόεδρος Ομοσπονδίας Καταλλυμάτων, η κα Α. Λάντου Δ/τρια Τουρισμού,ο κ. Α. Σπυράτος Σύμβουλος Νομάρχη, για τη ΝΑΚ ο κ. Μ. Κλαουδάτος, η κα . Ι. Νταμίγκου , η κα.Μ.Στεφανάτου , η κ. Γεωργακοπούλου Ι. και ο κ. Β. Κανάκης.

Tην Ζάκυνθο η κα. Χ. Τετράδη Πρόεδρος Ενωσης Ξεν/χων Λαγανά,η κα. Μ .Κομνιώτη , η κα.Ε. Γεωργομανώλη , η κα. Φ.Κωνσταντινίδη και ο κ. Ν. Γιαννούλης.

Ο όμιλος Καλοφωλιά εδωσε βραβείο στην Περιφέρεια και στην ΕΤΙΝ για την πληρέστερη παρουσία και την λειτουργία του περιπτέρου.

Την ευθύνη του περιπτέρου είχε η ΕΤΙΝ.

Για την ΕΤΙΝ ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Π. Σκληρός και ο Σ. Θύμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.