Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Επιστολή Αναγνώστη - Προκήρυξη θέσεων στο Δήμο Σάμης - Ανανεωμένο

Αγαπητό blog Ρουπάκι

Σήμερα από διαφορές κουβέντες έμαθα ο τι θα προκηρυχτούν διαφορές θέσεις στο Δήμο Σάμης για την Μελισανη και διαφορές θέσεις διοικητικού στο Δήμο.

Ρώτησα έναν δημοτικό Σύμβουλο(δεν θέλω να πω το όνομα του , ακόμα.) για τις θέσεις αυτές σήμερα το πρωί και μου είπε ότι είναι μέσο ΑΣΕΠ (αυτός ο περιβόητος ΑΣΕΠ) . Οταν του είπα ότι στον ΑΣΕΠ δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα … επί λέξη μου Λέει : τι ψάχνεις τώρα αφού κανονισμένα είναι …

Και αναρωτιέμαι … με αυτή την κρίση που περνάμε και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα … εκείνοι τους όποιος ψηφίσαμε δεν έχουν καθόλου μα καθόλου φιλότιμο.

Είμαι 24 χρονών και ψάχνω έστω τώρα για το καλοκαίρι μια απασχόληση να δώσω ότι μπορώ για την οικογένεια μου … Με αυτά που ζω καθημερινά και βλέπω έχω να πω μονό αυτό: όσο ελπίζω απελπίζομαι και όσο ζω πεθαίνω …

Οι προσλήψεις που γίνονται στον Δήμο γίνονται λογικά με έναν διαγωνισμό δεν πρέπει να ανακοινωθούν κάπου και αν ναι ποτέ ? αγαπητό Ρουπάκι αν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για αυτές τις θέσεις παρακαλώ αναρτήσετες.

Κάτοικος Δ Σάμης.

Ρουπάκι: Στην ιστοσελίδα της ΚΕΤΑΠ Σάμης (http://www.kefalonia-sami.gr/) υπάρχει προκήρυξη η οποία ανακοινώνει "...την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα πέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή
παροδικών αναγκών της Κοινωφελής Επιχείρησης Τουρισμού - Ανάπτυξης-Πολιτισμού Σάμης (ΚΕΤΑΠ Σάμης), που εδρεύει στο Δήμο Σάμης, της Νήσου Κεφαλληνίας, του Νομού Κεφαλληνίας-Ιθάκης". Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι στις 28 Μαΐου 2010.

Διαβάστε όλη την προκήρυξη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.