Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κώστας Ευαγγελάτος στο Μουσείο Γουναροπούλου - Ζωγράφου


ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΜΟΥΣΕΙΟ Γ. ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
G. GOUNARO

Δ/νση: Γουναροπούλου 6, Άνω Ιλίσια Τ.Κ. 157 71
Τηλ: 210 74 87 657- 210 77 77 601 fax: 210 74 87 657
e-mail: info@gounaropoulos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΘΕΜΑ: Ποιητικές αναγνώσεις και χορωδιακή μουσική

Στα πλαίσια της επετειακής έκθεσης 20 Χρόνια ART STUDIO “EST” στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου την Τετάρτη 19 Μαΐου, ώρα 19.30-21.00, θα γίνουν ποιητικές αναγνώσεις.

Η Μελίτα Αδάμ θα διαβάσει την ποιητική ενότητα «Του Ερωτα» από την ποιητική συλλογή της «Το αλφαβητάρι της Ψυχής»,η Δέσποινα Μπόγρη από τις συλλογές «Αυτοδύναμη» , «Κεραυνός» και ο Κώστας Ευαγγελάτος από την συλλογή του «Η Ελεγεία των Εκβατάνων».

Στην εκδήλωση συμμετέχει η μικτή χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου"Η φιλύρα" και θα γίνουν προβολές μουσικοποιητικών videoart.

Είσοδος ελεύθερη
---------------------------------

Tο 2010 συμπληρώθηκαν 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της ομάδας σύγχρονης τέχνης ART STUDIO “EST”, η οποία ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1990 από τον εικαστικό Κώστα Ευαγγελάτο. Το “EST” περιλαμβάνει καλλιτέχνες-μέλη όλων των εικαστικών εκφραστικών μορφών και μέσων. Η ομάδα έχει παρουσιάσει πλήθος εκθέσεων και συναφών εκδηλώσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ,σε συνεργασία με γκαλερί, πολιτιστικά κέντρα και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Επιμέλεια έκθεσης και εκδηλώσεων: Κώστας Ευαγγελάτος
Διάρκεια έκθεσης: Μέχρι 29 Μαΐου 2010

Ωράριο λειτουργίας:

Τρίτη – Τετάρτη: 09.00-13.30 & 18.00 – 21.00

Πέμπτη – Σάββατο: 09.00 – 15.00
Κυριακή – Δευτέρα: κλειστά







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.