Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ανακοίνωση Ορισμένου Χρόνου ΚΕΤΑΠ Σάμης

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης κ. Π. Δρακουλόγκωνα για την άμεση και αναλυτική ενημέρωση.

Προς διευκόλυνση των συνδημοτών μας οι θέσεις της ανακοίνωσης ΣΟΧ της ΚΕΤΑΠ ΣΑΜΗΣ βρίσκονται στο site του ΑΣΕΠ ακολουθώντας την διαδρομή Αρχική Σελίδα-Θέσεις εργασίας-Εποχικό προσωπικό. (Στο site του ΑΣΕΠ δεν αναρτάται ολόκληρη η ανακοίνωση. Δείχνει μόνο τις θέσεις και τηλ. επικοινωνίας για πληροφορίες).

Για να παρουσιαστούν όλες οι θέσεις που αφορούν την ΚΕΤΑΠ ΣΑΜΗΣ πατούμε το φίλτρο αναζήτησης και στην θέση φορέας βάζουμε ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΜΗΣ. (Προσοχή σύνηθες λάθος!! δεν βάζουμε στη θέση του φορέα Δήμος Σάμης γιατί ο φορέας είναι η ΚΕΤΑΠ Σάμης).

Η Ανακοίνωση στην ηλεκτρονική της μορφή βρίσκεται στο site της ΚΕΤΑΠ Σάμης στη διευθυνση http://www.kefalonia-sami.gr/news.asp?article=9, πατούμε εκεί που λέει "Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση".

Περίληψη της Ανακοίνωσης για δημοσίευση έχει σταλεί στις εφημερίδες ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Μπορούμε να την βρούμε ηλεκτρονικά στο site της εφημερίδας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και στη διεύθυνση http://www.anexarttitos.gr/article.asp?Aid=9359.

Η Ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στο Δημαρχείο Σάμης όπου στεγάζεται το γραφείο της Κ.Ε.Τ.Α.Π. Σάμης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν την ανακοίνωση, τα παραρτήματά της και την αίτηση από το Δημαρχείο στο ισόγειο.

1 σχόλιο:

  1. "Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, από όσους έχουν προσληφθεί στο δημόσιο ΜΕΣΩ του ΑΣΕΠ, αλλά με το σπαθί τους. Τονίζω το ΜΕΣΩ διότι έχει σημασία. Προσλήψεις ΜΕΣΩ του ΑΣΕΠ και όχι ΑΠΟ το ΑΣΕΠ. Δεν είναι σπάνιο το ΑΣΕΠ να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για ρουσφετολογικές προσλήψεις...


    χωρίς να ευθύνεται το ίδιο. Εξηγώ:
    Το 2000, επί Κωνσταντίνου του Εκσυγχρονιστή, ψάχνοντας για δουλειά, έπεσα πάνω σε προκήρυξη μιας πολύ καλής θέσης σε Υπουργείο. Μιας και μοναδικής. Η πρόσληψη θα γινόταν μέσω ΑΣΕΠ.
    Στις προϋποθέσεις (προσόντα), ανάμεσα στα άλλα, ζητούσαν και 7 (επτά) χρόνια προϋπηρεσία στην ίδια θέση!!!! Σκέφτηκα πώς διάβολο μπορούσε να είχε κανείς αυτό το προσόν. Η απάντηση ήταν προφανής. Το προσόν το διέθετε ΜΟΝΟ αυτός που ήδη υπηρετούσε εκεί, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, η οποία συνεχώς ανανεωνόταν. Όταν λοιπόν μάζεψε ο κύριος βυσματίας αρκετή προϋπηρεσία, την οποία ΑΠΟΚΛΕΙΟΤΑΝ να είχε μαζέψει οποιοσδήποτε άλλος παγκοσμίως, το διεφθαρμένο ελληνικό δημόσιο προκήρυξε τη μόνιμη θέση. Και φυσικά την πήρε ο βυσματίας. Ο οποίος, αν ρωτηθεί τώρα, θα πει ότι "προσλήφθηκα μέσω ΑΣΕΠ". Αυτό γίνεται κατά κόρον. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ.
    Ας αφήσουν λοιπόν οι υποστηρικτές της Τζάκρη και οι λοιποί γλείφτες της εξουσίας τα σάπια.
    Δεν είναι όλες οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ το ίδιο. Το ΑΣΕΠ είναι ένας αξιόπιστος και αδιάβλητος μεσολαβητής για διαγωνισμούς των οποίων τους όρους καθορίζει το κράτος, δηλαδή ... οι πολιτικοί. Όταν υπάρχουν θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρονται άμεσα οι πολιτικοί και οι βυσματίες, βάζουν φωτογραφικές προϋποθέσεις και το ΑΣΕΠ δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να τις τηρήσει.
    Αν οι εξωγήινοι ψήφιζαν, θα βλέπαμε και προκηρύξεις όπου στα βασικά προσόντα θα περιλαμβανόταν το να είσαι ... εξωγήινος."
    κατι τετοιο γινετε και τωρα.
    για να μην μπω σε λεπτομεριες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.