Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Συναυλία Φιλαρμονικής Δήμου Σάμης

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του "Πολυκέντρου Πυλάρου" την Κυριακή 18-4-2010 στις 8.00 το βράδυ θα γίνει συνάντηση (συναυλία) Φιλαρμονικών της Κεφαλονιάς.
Συμμετέχουν:
  • Φιλαρμονική Δήμου Πυλαρέων
  • Φιλαρμονική Δήμου Αργοστολίου
  • Φιλαρμονική Δήμου Σάμης
  • Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕΘΗΚΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΠΥΛΑΡΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΠΑΘΗ ΣΠΥΡΟ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.