Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

7η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
7η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας προσκαλούμε στην 7η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 16η μηνός Απριλίου έτους 2010 ημέρα Παρασκευή ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Σάμης σύμφωνα με το άρθρο 95 του Ν. 3463/06 (ΔΚΚ) ΦΕΚ Α΄114/06 για την συζήτηση των κάτωθι θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη Δανείου για αντιμετώπιση βραχυπρόθεσμων λειτουργικών δαπανών. Εισηγητής: Δήμαρχος

2. Τροποποίηση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2010. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Α΄

3. Έγκριση Προσλήψεων Εποχιακού Προσωπικού (με Δίμηνη Σύμβαση). Εισηγητής: Δήμαρχος

4. Ανάκληση Σύμβασης Δήμου Σάμης – ΔΕΗ Α.Ε. σχετικά με το έργο "Αισθητική αναβάθμιση δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στη Σάμη". Εισηγητής: Δήμαρχος

5. Παράταση προθεσμίας έργου Οδοποιία Δ.Δ. Πουλάτων. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Α΄

6. Παράταση προθεσμίας έργου Οδοποιία Δ.Δ. Χαλιωτάτων. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Α΄

7. Ανανέωση μισθωμάτων Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σάμης. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Α΄

Σάμη 12 Απριλίου 2010

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

3 σχόλια:

  1. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι, ξεχάσατε το ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ. Αλήθεια, αγαπητό ΡΟΥΠΑΚΙ, τι αποφάσισαν γι'αυτό το ... μελλοντικό θαύμα στην προηγούμενη συνεδρίαση;
    Ξεχάσατε ακόμη και την οδοποία της απέναντι μεριάς. Αλλά το είχαμε ξαναπεί, παραφράζοντας τον Σεφέρη: "Θυμώνουν κάποτε οι δρόμοι σαν τους ξεχάσεις". Αλλά, τι σας νοιάζει τώρα με τον Καλλικράτη!

    "Βλέπω στην αχλύ του ορίζοντα να εξανεμίζονται τα λάβαρα, να θρυμματίζονται οι θυρεοί κι οι θώκοι να είναι φωλιές για τα αγριοπερίστερα και τις κάριες. Και κάπου μακριά δυο κουξουβάγιες να μοιρολογούν τις παλιές δόξες κι έναν δρυοκολάπτη να χτυπάει μονότονα και ατελέσφορα την πόρτα της εξουσίας", έλεγε κάποιος ποιητής.

    MAJOR ARX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπηλαιολογικό πάρκο....Να δεις πόσα χρόνια σπηλαιολογικό πάρκο ακούω κ σπηλαιολογικό πάρκο δεν βλέπω...Μα θα ΄ναι και ... 10...
    Κι άλλα τόσα περίπου με έναν πρόχειρο υπολογισμό πρέπει να ακούω και για γηροκομείο...
    Κι αν δεν ειναι 10 κ ειναι 8 ή 6, το συμπέρασμα το ίδιο παραμένει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.