Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Αθλητικό Κέντρο

Ωρέ φίλοι εδεκεί στο Ρουπάκι,

Προψές επήα να ιδώ το χωράφι του νέου Αθλητικού Κέντρου και αφου εχάθηκα με τσι μάζες κάτω από τα Καταποδάτα και εκιντήνεψα να τσακιστώ, θέλω και να ρωτάω ο άτιμος:

- καλά ωρέ δεν βρέθηκε αλλού; δίπλα σε καναν κεντρικό δρόμο;

- έκαμε κανείς καμιά μελέτη ή πως αλλιώς το λένε για καταλληλότητα; Η 20 στρέμματα νάναι και ότι ναναι;

- 240000 ζουμερά ευρώπουλα η μπίζινα; και μέσα στη δυστυχία τση κρίσης που ψάχνουμε για ένα τάλαρο;

- και με τι μπικικίνια θα το καμουμε ωρέ το Μεγάλο Κέντρο; Εδώ δεν βρίσκουμε για τον 13ο, καλά ο άλλος, ο 14ος την έκαμε από το παρεθύρι...

- κι εκειό το άλλο που λεέι, δεν ξεύρω, πως ο πουλητής είναι και παλιός αντιδήμαρχος;

- και καλά δεν μπορούμε να βάλουμε φέτος κιόλας, μπρί Καλλικρατιστούμε, χορτάρι στο γήπεδο που έχουμε να το φχαριστιθούνε και τα παδιά μας που μεγαλώνουμε, τώρα, μπριτού πάνε φαντάροι;
Κρίση ξε-κρίση μυαλό δεν αλλάζουμε ωρέ κουμπάροι, μεγαλομανίες και φράγκα και μπίζινες και όποιος επρόκαμε τον Κύριο είδε.

Τώρα τι ρωτάω και γω; αλλά να με επιασε το φαστίδιο και εδιαολίστηκα.

Ταλι-μπά(μ)

4 σχόλια:

  1. Άστο Ταλιμπάμ, δε μιλάει κανείς, ούτε οι συνηθεις σχολιαστές. Σιωπή....

    Ταλιμπούμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προστασια των δικών ΣΟΥ . Ερχονται εκλογές και φάνηκε ο ρόλος σου ΡΟΥΠΑΚΙ. Μη δημοσιεύσης το ΠΑΛΙ -ΜΠΑΜ αλλα εσύ και 2-3 φίλοι σου θα μείνουν τελικά να επικοινωνούν και να χαράζουν κλίμα για τους σκοπούς των εκλογών, ώστε να ετοιμάσουν την επόμενη μπάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρουπάκι

    Λάβαμε ένα σχόλιο για την ανάρτηση "Αθλητικό Κέντρο" το οποίο και δεν δημοσιεύσαμε δεδομένου ότι αν και ήταν ανώνυμο περιείχε σαφείς αναφορές και κατηγορίες κατα συγκεκριμένου προσώπου. Σύμφωνα με τους κανόνες που διατυπώσει με αφορμή παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν τα σχόλια που απευθύνονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα πρέπει να είναι προσεκτικά. Ξεκινώντας από σχόλια που αναφέρονται στην προσωπική ζωή και φτάνοντας σε κατηγορίες για επιλείψιμες πράξεις ζητάμε να γίνονται επώνυμα. Το συγκεκριμένο σχόλιο περιέγραφε πράξεις οι οποίες θα μπορούσαν να είναι και ποινικά κολάσιμες.

    Αγαπητέ αναγνώστη,

    Τις μάλλον βιαστικές κατηγορίες σου δε θα τις σχολιάσουμε, ελπίζουμε όμως ότι καταλαβαίνεις ότι προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί. Αν επιθυμείς μπορείς να επαναδιατυπώσεις το σχόλιό σου είτε πιο προσεκτικά είτε επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.