Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στη Σάμη

Το Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Σάμης, διοργανώνει Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου το Σάββατο 27 Μαρτίου, στο Γυμνάσιο Σάμης. Ώρα έναρξης 20.00.

Με μεγάλη μας χαρά θα καλωσορίσουμε στη Σάμη τον συγγραφέα και ιστορικό κ .Δεμπόνο ο οποίος και μας έκανε την τιμή να παρίσταται ως ομιλητής της εκδήλωσης.

Ανυπομονούμε ειλικρινά να γνωρίσουμε από κοντά αυτήν τη σπουδαία μορφή που τόσο η γεμάτη δράση ζωή του όσο κι ο όγκος των γνώσεων και της συγγραφικής του δουλειάς μας κάνουν να τον σεβόμαστε βαθύτατα.

Η βραδιά θα κλείσει με το μονόπρακτο του Γ. Σκούρτη "Ο άνεργος" σε σκηνοθεσία Σ. Παπαδάτου και Τ. Δόριζα.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό κείμενο ενός από τους μεγαλύτερους σύγχρονους θεατρικούς συγγραφείς της Ελλάδας. Αν και γραμμένο σχεδόν πριν μια εικοσαετία, σήμερα, σε αυτές τις συγκυρίες που ζούμε όλοι, σ' αυτή τη δίνη που έχουμε πιαστεί, είναι σαν να γράφτηκε τώρα για εμάς.

Δεν είναι πως σ' αυτούς τους ανθρώπους αναγνωρίζουμε τον γείτονα μας. Είναι που οι σκέψεις, τα άγχη τους είναι αυτά που έχουμε οι ίδιοι ή αυτά που με τρόμο αντιλαμβανόμαστε πως θα ΄χουμε. Είναι φόβοι κρυφοί που βασανίζουν, είναι η αγωνία της επιβίωσης που βρίσκεται τώρα μπροστά μας απειλητική και καταδυναστευτική.

Οργάνωση: Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Σάμης - ΚΕΤΑΠ Σάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.