Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

5η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης (2010)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

5η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Σας προσκαλούμε στην 5η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 22α μηνός Μαρτίου έτους 2010 ημέρα Δευτέρα ώρα 19:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Σάμης σύμφωνα με το άρθρο 95 του Ν. 3463/06 (ΔΚΚ) ΦΕΚ Α΄114/06 για την συζήτηση του κάτωθι θέματος ημερήσιας διάταξης:
  1. Προγραμματισμός Δήμου σε σχέση με το ΕΣΠΑ 2007-2013. Εισηγητής: Δήμαρχος,
  2. Γνωμοδότηση για το Δ΄Στάδιο της Μελέτης Σχέδιο χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (ΣΧΟΑΠ) Δήμου Πυλαρέων. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Σάμης,
  3. Έκδοση κανονιστικής απόφασης για ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εισηγητής: Πρόεδρος Δημαρχ. Επιτροπής,
  4. Έγκριση μετατροπής διαδημοτικής επιχείρησης καθαριότητας σε Α.Ε.. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Σάμης,
  5. Αναθεώρηση σύμβασης Δήμου Σάμης – ΔΕΗ σχετικά με το έργο "Αισθητική αναβάθμιση δικτύου διανομής Ηλεκτρικής ενέργειας στη Σάμη". Εισηγητής: Δήμαρχος,
  6. Έγκριση Απολογισμού έτους 2009 Σχολικής Επιτροπής Δημοτικού Σχολείου Σάμης. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Σάμης,
  7. Έγκριση Απολογισμού έτους 2009 Σχολικής Επιτροπής Νηπιαγωγείου Σάμης. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Σάμης,
  8. Εγκριση μελέτης Διαμόρφωσης και Ανάδειξης της περιοχής Σπηλαιολογικού Πάρκου Σάμης - Κτηματολόγιο. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Α΄,
  9. Αίτηση παράτασης προθεσμίας μελέτης κόστους οφέλους Σπηλαιολογικού Πάρκου Σάμης. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Α΄,
  10. Αίτηση Ζαχαράτου Ελευθέριου. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Σάμης.

Σάμη 18 Μαρτίου 2010

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

3 σχόλια:

  1. To σχόλιό μου δεν είναι σχετικό με την ανακοίνωση του ΔΣ αλλα διαβάζοντας το θέμα με το γηροκομείο Αργοστολιου και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθει αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαν να συνεργαστούν οι δύο δήμοι και να φιλοξενηθούν οι ένοικοι του Αργοστολιου στο νέο Γηροκομείο Σάμης. Άλήθεια αυτό θα λειτουργήσει ποτε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 σχόλια:
    1.Η συνεδρίαση αυτή έχει αρκετά θέματα ημερήσιας διάταξης που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Να ανεμενουμε σχετικές αποφάσεις για όλα αυτά; ΕΣΠΑ, σπηλαιολογικό πάρκο, δίκτυο ΔΕΗ, διαδημοτική επιχείρηση καθαριότητας, ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων.. Πραγματικά θα ήταν πολύ σημαντικό να ενημερωθούμε για αυτές τις αποφάσεις.
    2.Όσο αφορά τη λειτουργία του γηροκομείου, αγαπητέ σχολιαστή, το γηροκομείο αν και όταν λειτουργήσει έχει πραγματικά πολλές ανάγκες να καλύψει...Δεν ξέρω αν ο Δήμος Σάμης προτίθεται να συνεργαστεί είτε με τον Δήμο Αργοστολίου είτε με οποιονδήποτε άλλο, άλλα όπως και να έχει, θα πω το αυτονόητο: ότι είναι πραγματικά κρίμα και μεγάλη αμέλεια που παραμένει ανεκμετάλλευτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ...ΦΑΝTΑΣΜΑ

    Α! Κάρολε, τί έγραφες εδώ και πάνω από έναν αιώνα: "Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω απ' την Ευρώπη". Να' ναι καλά η πλεοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης που κάθε λίγο και λιγάκι μας το θυμίζει. Πώς αλλιώς φάντασμα δεν είναι το...πάρκο; Λοιπόν: "Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη Σάμη: το φάντασμα του σπηλαιολογικού πάρκου"!
    Νάστε καλά βρε πατριώτες, προάγγελοι του θαύματος του πάρκου, εμπνευστές πολλών μικρών θαυμάτων της περιοχής μας.
    Μια διαφορά και θα την πω:
    εκείνο το φάντασμα του Κάρολου μπορεί να μην ήρθε, όμως ενέπνευσε. Και βέβαια λάμπαξε και λαμπάζει πολλούς.
    Ετούτο όμως το φάντασμα, το εδικό σας, δεν ξέρω τι θα εμπνεύσει. Μονάχα μην το επαναλαμβάνετε γιατί θα πάψει να είναι φάντασμα.
    Και πια δεν λαμπάζει κανείς. Απλά, γελάει ακατάπαυστα.

    Πρόταση: Με την τεχνολογία κάνεις αληθινά θαύματα. Βάλτε μια μεγάλη οθόνη στην πλατεία και ζωγραφίστε, το πάρκο να το βλέπουνε όλοι και να χαίρονται.

    MAJOR ARX

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.