Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

H Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου των Απανταχού Σαμικών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΑΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Καρόλου 28, Αθήνα, Τ.Κ. 10437, τηλ. 210.5236492)
Ιστοσελίδα: www.sportart.gr, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info.samikos@gmail.com

Αθήνα 27/1/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο «Imperial» η σημαντική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Απανταχού Σαμικών. Το διοικητικό συμβούλιο και οι παρευρισκόμενοι γιόρτασαν τα 33α γενέθλια του Συλλόγου, που ιδρύθηκε το έτος 1976, τιμώντας τα ιδρυτικά μέλη που αναγράφονται στο καταστατικό και συγκεκριμένα τους Ιωάννη Φαραντούρη, Ευάγγελο Φαραντούρη, Διονύση Βιτωράτο, Δημήτριο Μουμούρη, Ειρήνη Μπενετάτου, Φώτη Κοσμάτο, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Νίκη Μπενετάτου, Γεράσιμο Χρηστάτο, Κυριακή Μιχαλάτου, Παναγιώτη Κόκκαλη, Όλγα Χρηστάτου, Χρήστο Χρηστάτο, Ειρήνη Δούρου, Γιώργο Μαρίνο, Θεοδώρα Μαρίνου, Βασίλη Γαβριελάτο, Γεράσιμο Τζανετάτο, Χρήστο Ζησιμάτο, Δημήτρη Μαρίνη, Θωμά Ζερβό, Γιώργο Σπαθή, Νίκο Γιακουμάτο, Αλέκο Καρβέλη, Σωτήρη Στεφάτο, Έλλη Μπενετάτου, Νίκο Μπενετάτο, Γιώργο Αρτελάρη, Άγγελο Ζερβό, Θεόδωρο Φλωράτο. Σε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους ο πρόεδρος Άγγελος Αρτελάρης απένειμε το αρχαίο νόμισμα της Σάμης.



Την πίτα ευλόγησε ο συμπατριώτης μας πατήρ Σωκράτης Σταματάτος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Σπύρος Μοσχόπουλος, ο πρώην βουλευτής κ. Παναγής Μπενετάτος, η υποψήφια βουλευτής κα. Ιφιγένεια Γεωργοπούλου - Ντ' Αμίκο, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ. Νέστωρας Παπαθεοδωράτος και Διονύσης Σπαθής, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Ρασσιάς, η εκπρόσωπος της Υπουργού Υγείας κ. Εύη Αντύπα καθώς και Εκπρόσωποι πολιτικών φορέων και συντοπίτικων πολιτιστικών Σωματείων. Ο Δήμαρχος Σάμης κ. Μανώλης Βαλέττας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση λόγω ενός προβλήματος υγείας, ενώ σύσσωμο το ΔΣ του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην ενεργό δράση. Σημαντική ήταν και η παρουσία του ζωγράφου Στέλιου Βαλλάτου, αφού εντυπωσίασε με την έκθεσή του με θέμα «Από την Σάμη στην Αντίσαμο». Περισσότεροι από 250 συμπατριώτες είδαν τα έργα του και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.