Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ενημέρωση Υπουργείων για θέματα του νησιού.

Από το Kefaloniaphotonews.

Μετά από παρεμβάσεις του Βουλευτή του Νομού κ. Σ. Μοσχόπουλου προγραμματίσθηκαν συναντήσεις με πολιτικές ηγεσίες διαφόρων Υπουργείων προκειμένου να ενημερωθούν καταρχήν για θέματα του Νομού και από κοινού να αναζητηθούν και να προωθηθούν λύσεις.

Aναδημοσιεύουμε σταχυολογώντας θέματα ειδικότερου ενδιαφέροντος για την περιοχή μας.

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής:
  • Ειδική χωροταξική μελέτη Νομού,
  • Απομάκρυνση στεγών από αμίαντο,
  • Χρηματοδοτήσεις μελετών περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος,
  • Δόμηση οικοπέδων με ιδιωτική δασική έκταση,
  • Επιχειρησιακό σχέδιο Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων για ύδρευση και άρδευση.
Στο Υπουργείο Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων:
  • Δρόμος Ρουπάκι- Σάμη,
  • Χρηματοδότηση έργων οδοποιίας.

Ο Βουλευτής, ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Αργοστολίου συμφώνησαν τις αμέσως επόμενες ημέρες πριν την επόμενη συνάντηση να αποστείλουν ότι άλλο χρειάζεται για την καλύτερη και περισσότερη ενημέρωση των υπηρεσιών των Υπουργείων και των Υπουργών, ιδιαίτερα για τα χρονίζοντα θέματα επικαιροποιώντας τα απαραίτητα στοιχεία.


Διαβάστε ολόκληρη τη δημοσίευση στο Kefaloniaphotonews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.