Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου

Αναδημοσιεύουμε από το kefaloniaphotonews τα θέματα που θα συζητηθούν στην Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, αύριο Δευτέρα 2 Νοεμβρίου. Τουλάχιστον δύο από τα θέματα συνδέονται άμεσα με το δήμο μας (σημειωμένα με έντονους χαρακτήρες παρακάτω).

  1. Ανακοινώσεις
  2. Χαρακτηρισμός περιοχών του Νομού μας ως τουριστικών τόπων
  3. Έγκριση 14ης Τροποποίησης - Αναμόρφωσης Π/Υ οικ. Έτους 2009 Ν.Α. Κεφ/νίας & Ιθάκης
  4. Έγκριση προμηθειών για τις ανάγκες και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Ν.Α. Κεφ/νίας & Ιθάκης οικ. Έτους 2009
  5. Έγκριση δράσεων και δαπανών Δημοσίων Σχέσεων Ν.Α. Κεφ/νίας & Ιθάκης οικ. Έτους 2009
  6. Ανέγερση Μνημείου Πεσόντων στο Τσακαρισιάνο Πυργίου
  7. Έγκριση μετακινήσεων Νομάρχη, Αντινομαρχών & Νομαρχιακών Συμβούλων Ν.Α. Κεφ/νίας & Ιθάκης

Πηγή: http://www.kefaloniaphotonews.gr/downloads/pdf/%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F1.pdf

Ρουπάκι: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε το αποτέλεσμα της συζήτησης για τον χαρακτηρισμό περιοχών ως τουριστικών τόπων. Ξέρει κανείς αν περιλαμβάνεται η Σάμη στην αρχική εισήγηση; και αν όχι ποιός θα διεκδικήσει το σχετικό χαρακτηρισμό; έχει γίνει κάποια προεργασία σε επίπεδο δήμου ή το θέμα είναι αποκλειστικά της νομαρχίας; Επίσης σε τί αφορά η ανέγερση μνημείου στο Τσακαρισιάνο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.