Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Nέο Tεύχος του Kefalonitis Magazine

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από τον ιστοχώρο "Kefalonitis"(http://www.kefalonitis.com/):

Κυκλοφορεί από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου το νέο τεύχος του kefalonitis magazine.

Κατεβάστε το 17ο τεύχος από εδώ.

Το τεύχος θα βρείτε σε όλα τα τακτά σημεία διανομής του, καθώς και με διανομή πόρτα πόρτα σε Αργοστόλι και Ληξούρι τις επόμενες ημέρες.

Μην το χάσετε!!!


Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis magazine,

άλλο ένα καλοκαίρι ανήκει στο παρελθόν, καθώς ήδη διανύουμε τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου. Οι εντυπώσεις που μας άφησε η ανέμελη καλοκαιρινή περίοδος ήταν ανάμεικτες, με πολλές θετικές, αλλά και κάποιες όχι τόσο ευχάριστες στιγμές. Τώρα όμως, έφτασε η περίοδος να κρατήσουμε στη μνήμη μας αυτές τις στιγμές...

Με τα σχολεία να είναι ήδη ανοικτά και μετά τις πρόωρες εκλογές που προκηρύχτηκαν, τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια έρχονται να μας βάλουν απότομα σε μια πιο σοβαρή περίοδο, μακριά από την καλοκαιρινή χαλάρωση. Μέσα σε αυτό το κλίμα, κι εμείς βρισκόμαστε κοντά σας με ένα ακόμα τεύχος του kefalonitis magazine, γεμάτο -όπως πάντα- Κεφαλονιά!

Σε αυτό το τεύχος, μπορείτε να βρείτε έναν μικρό απολογισμό του καλοκαιριού, με αναφορά στις εκδηλώσεις του, αλλά και στις 2 μεγάλες εκθέσεις. Αυτές που διοργανώθηκαν στο κλειστό γήπεδο Αργοστολίου και την κεντρική πλατεία της πόλης από τους επαγγελματίες του νησιού μας, στα μέσα της περιόδου.

Το ανερχόμενο μοντέλο, Ελένη Ευαγγελάτου, μιλάει αποκλειστικά στους αναγνώστες του περιοδικού και φανερώνει μπροστά στο φακό του kefalonitis magazine, το μυστικό της επιτυχίας της!

Ο Ν.Ο.Α. βρίσκεται πλέον στη Β' εθνική της υδατοσφαίρισης και οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας, μας μιλούν για το πώς αυτό έγινε εφικτό!

Οι μαθητές των σχολείων μας, για ακόμα μια φορά, έφεραν υψηλές βαθμολογίες και επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις, για την εισαγωγή στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Εμείς, μιλήσαμε με μερικούς από αυτούς και σας τους παρουσιάζουμε!

Με αυτά, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα ευελπιστούμε θέματα, το kefalonitis magazine θα σας κρατήσει συντροφιά, μέχρι το επόμενο τεύχος που θα είναι σύντομα κοντά σας...

Στο επανιδείν!!!

Ρουπάκι: Συγχαίρουμε τον Kefaloniti και ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε αυτή την προσπάθεια. Περιμένουμε όμως να συμπεριλάβει και το δήμο μας στα σημεία διανομής του περιοδικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.