Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

28η Οκτωβρίου 2009 - Στη Σάμη

Λάβαμε από αναγνώστη μας και δημοσιεύουμε φωτογραφίες από τη σημερινή παρέλαση στη Σάμη για την επέτειο της 28ης Οκτωβριου 1940.










4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βγήκαν στην παρέλαση.Ήταν πολύ καλά και οργανωμένα!Και του χρόνου,να' μαστε καλά.

    Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti poli kala organomena??? ehete dei parelasi pote sti zoh sas ektos apo tin tileorasi???

    travate me k as klaiw htan agoria koritsia olwn twn taxewn , atimelitoi, astihistoi , koitazan opou na nai otan pernagan mprosta apo tous episimous, me diaforetikous tonous tou vathi mple to lykeio k diaforetikous tonous tou gkri to gymnasio, ase de pou oi kopeles forousan pantelini k ayto diaforetikwn tonwn, h simetohi tou kosmou htan sto elahisto , k episis kata tin diarkeia tis parelasis den stamatisan oi oikodomikes ergasies kompreser mpetonieres ktl ktl ...

    na maste kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον Ανώνυμο - 6.00μμ, αλλα ίσως να μας χρειαστεί και για ...του χρόνου! Εκλογές έρχονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.