Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Από την 14η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Από αναγνώστη μας λάβαμε λίγες σημειώσεις με τα κύρια σημεία του χτεσινού Δημοτικού Συμβουλίου. Τον ευχαριστούμε θερμά.


Ομόφωνα ψηφίστηκε η πρόταση για το κτήριο Προσκόπων που προβλέπει αγορά από το Δήμο του γειτονικού κτίσματος της ΔΕΗ και την κατασκευή νέου κτηρίου πολλαπλών χρήσεων (γραφεία, πολιτιστικό κέντρο).


Ομόφωνα ψηφίστηκε και η πρόταση που βασίστηκε σε παλαιότερες προτάσεις δημοτικών συμβούλων για την τοποθέτηση ψηφιδωτών σε τμήμα της πλατείας απέναντι από το δημαρχείο.


Εντύπωση δημιούργησε το ότι δεν έγινε καμια αναφορά και συζήτηση για τη ζημια που έγινε πρόσφατα στο βιολογικό καθαρισμο.


Δεν εξαντλήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μάλλον θα συνεχιστεί η συνεδρίαση τις επόμενες μέρες.

1 σχόλιο:

  1. Ο κόσμος θέλει να υλοποιούνται οι ομόφωνες αποφάσεις και όχι απλά να παίρνονται.Γιατί μπορεί να ψηφίστηκαν κάτω από την επιμονή κάποιων πολιτών και την πίεση Δ.Συμβούλων.Δε μένει παρά η πράξη να αποδειχτεί.Οσο για την απουσία ενημέρωσης για το βιολογικό, το μόνο που μπορεί να καταλάβει κανείς,είναι το ανακάτεμα των λυμάτων με τις προσεχείς εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.