Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Απορίες....

Λάβαμε από αναγνώστη μας και δημοσιεύουμε την παρακάτω επισήμανση. Η επισήμανση θέτει και μια σειρά από ερωτήματα που έχουν να κάνουν με μια γενικότερη αίσθηση που υπάρχει και έχει διατυπωθεί και άλλοτε σχετικά με την διαχείριση του Δήμου Σάμης.

Υποβάλλω ένα αθώο ερώτημα:

Αληθεύει ότι στο Δήμο Σάμης απασχολούνται διάφορα άτομα χωρίς να κατέχουν θέση μόνιμου ή επι συμβάσει υπαλλήλου ;

Εάν έτσι είναι διερωτώμαι: αυτοί τί είναι; εθελοντές ; ή προαλείφεται η...μονιμοποίησή τους ;

Με ποιό τρόπο αμείβονται ;

Και μην μου πείτε ότι ...δεν αμείβονται !!!

Κάτι απορίες που έχω...! Θα απαντήσει κανείς;

...Αμφιβάλλω γιατί εδώ υπάρχει ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΑΤΥΠΗ (;) ΣΥΝΦΩΝΙΑ ...

...Αυτός ο δήμος μας έχει πνίξει με την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ !!!


Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΕΡΓΗ ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ....

Άρθρο Αναγνώστη

5 σχόλια:

  1. Σωστά αμφιβάλεις.Εδώ φτιάξανε επίσημα διαπαραταξιακή επιτροπή για να πάρουν παράτυπα τους ίδιους στις σπηλιές.Μάθε λοιπόν ποιοι ήτανε στην επιτροπή και μη ταράζεις τα θολά νερά με περίεργες ερωτήσεις γιατί μπορεί να καθαρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και που να μαθεται και τα υπολιπα απελισαν τους οδηγους και βοιθους αυτοκινητων και πηραν αλλους που εχουν μαγαζια δηκατους επιχηρισης αντη να παρουν αλλα ατομα που εχουν αναγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι παραλίγο! Ενώ το να γεμίζεις τα σπήλαια και ό,τι άλλο σκεφτείς κόσμο που "δουλεύει" ενα μήνα και μετά μπαίνει στο ταμείο ανεργιας είναι νομιμο και απολύτως δικαιολογημένο. Για το καλό του τόπου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και η αντιπολίτευση να κοιμάται τον ύπνο... του μπουκωμένου!!! Τελικά σ' αυτόν τον τόπο όλα έχουν τη τιμή τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνώ με το φίλο τον ανώνυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.