Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ψηφοφορία για το θέμα της Εμπορικής Τράπεζας

Η πρώτη λοιπόν δημοσκόπηση ξεκινάει σήμερα με το θέμα της Εμπορικής.
Μπορείτε, αν θέλετε, να επιλέγετε περισσότερες από μία απαντήσεις.
Αν δεν σας καλύπτουν οι επιλογές, επίλεξτε "Άλλο" και στείλτε μας με σχόλιο σε αυτό το άρθρο την δική σας απάντηση.

roupaki

4 σχόλια:

  1. Η πρώτη επιλογή με δύο στόχους. 1)η αναίρεση του κλεισίματος ή παράταση 2) ταυτόχρονα η απαίτηση για άνοιγμα νέας τράπεζας κατά προτίμηση κρατικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Einai pantos kalo pou i mexri twra pleiopsifousa epilogi exei na kanei me kinitopoiiseis, kai sullogikes diadikasies.... Na doume an oi Leventes tou dimarxiou exoun prothesi na xesikwthoun kai na dwsoun kai to enavsma kai stous upoloipous Samikous na kanoun to idio! Prepei na vgoume oloi apo ta klouvia mas kai na mathoume na diekdikoume dunamika kai kinimatika! gIA Enan kai mono logo...Giati i koinwnia tis Samis (alla kai tis upoloipis Kefalonia genika)koimatai ton upno tou dikaiou....
    Gia na doume ti tha apoginei!
    Egw tha euxithw kalo agwna!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι ενδοιαφέρον πάντως να βλέπεις ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον η πλειοψηφούσα επιλογή έχει να κάνει με κινητοποιήσεις και συλλογικές διαδικασίες...
    Άντε να δουμε όμως και τι θα κάνουν εκείνοι οι λεβέντες απο το Δημαρχείο....Έχουν όρεξη να κάμουν τίποτε ή τους αρκεί η διαφθορά στην οποία είναι βουτιγμένοι μερικοι.............
    Άντε να δούμε λοιπον τι θα γένει ορες παιδιά....
    Εγώ παντως θα ευχηθώ καλο ΑΓΩΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λειτουργία ενός τραπεζικού υποκαταστήματος με τις σημερινές τουλάχιστον συνθήκες είναι καθαρά κερδοσκοπική. Παίρνοντας αυτό σαν αρχή υπάρχουν δυο επιλογές:
    Α) Γίνεται προσπάθεια να πεισθεί άμεσα μια τράπεζα να δείξει ενδιαφέρον, με την προϋπόθεση ότι σε τακτό χρονικό διάστημα θα έχει συγκεντρώσει ικανό αριθμό συναλλαγών και καταθέσεων από την περιοχή ώστε να έχει κέρδη. Πράγμα βέβαια που θα πρέπει να επιδιωχθεί συλλογικά από τους συνδημότες και τότε θα αντιστραφούν και οι όροι γιατί κερδίζοντας η τράπεζα, θα σας εξυπηρετεί και θα σας υπολογίζει. Αλλιώς μια ωραία πρωία θα σας αφήσει «ρέστους» και αυτή.
    Β) Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, επιλέγετε όλοι μαζί μια εξυπηρετική και εμπιστοσύνης τράπεζα του Αργοστολιού, συναλλάσσεστε, καταθέτετε τα χρήματά σας και αν καταφέρετε να γίνετε μια υπολογίσιμη οικονομική δύναμη μέσα στην τράπεζα πιέζετε να ανοίξει υποκατάστημα στη Σάμη. Και τότε θα φοβάται εσάς η τράπεζα και όχι εσείς αυτήν.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ; Τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα.

    Η συγκεκριμένη πάντως τράπεζα (όχι το υποκατάστημα) πριν από χρόνια από σοβαρό λάθος της με έστειλε στο μονομελές για ακάλυπτη επιταγή όπου φυσικά αθωώθηκα και από τότε σαν ευγενής Επτανήσιος την απάλλαξα από την προβληματική παρουσία μου. Ως εκ τούτου δεν γνωρίζω πλέον αν έχει αλλάξει η όχι τον τρόπο συμπεριφοράς της προς τους πελάτες για να εκφέρω γνώμη.
    Και μην ξεχνάτε ότι οι τράπεζες λειτουργούν απλά σαν μπακάλικα και έχουν τα ίδια συμφέροντα (για πελάτες και λεφτά ψάχνουν). Μη σας μπερδεύουν τα λούστρα και οι γραβάτες από τους πελάτες κρέμονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.