Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

AΣΦΑΛΤΟΣ

Μαθαίνουμε ότι ασφαλτοστρώνονται οι ...πολύπαθοι κεντρικοί δρόμοι της Σάμης καθώς και η Κεντρική Πλατεία. Καλά νέα! Όπως είχε ...προβλέψει αναγνώστης και σχολιαστής μας!

Αλήθεια, τί γίνεται με το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού; η ασφαλτόστρωση σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί το έργο; αν ναι, ποιά είναι τα επόμενα βήματα και το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας του;

roupaki, καλόπιστα....

7 σχόλια:

  1. Ρωτα τους αρμόδιους αν θα λειτουργήσει ποτέ και πόσο θα κοστίσει στον κάθε πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επ΄ευκαιρία δεν ασφαλτοστρώνουνε και ένα κομμάτι εκεί στο ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ προς Αγιά Θυμιά γιατί σε λίγο θα αποκτήσετε και άλλα λείψανα τα δικά μου, μη με πάρει ο τέτοιος καμμιά ώρα και έχει και την έδρα του στο νησί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα γιατί να στρώσουν εκείνο το κομμάτι ,δεν περάσανε απ εκεί οι παπάδες ... εκτός και βρεθουν πάλι τίποτα λείψανα(ελπίζω όχι τα δικά σου και τα δικά μου ) και τα πάνε προ την πυλαρο , μήπως και αλλάξει κάτι, και εδώ που τα λέμε και ότι έγινε μέχρι τώρα στη Σάμη εντελώς άρπα κόλα ΙΣΑ ΙΣΑ για περάσουν οι παπάδες μην τσακιστούν .. εδικά στην παραλία τα "πεζοδρόμια" ένα με τον δρόμο έγιναν και λίγο παραπάνω μεταξύ πεζοδρομίου και δρόμου δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χαντάκι ... η κάνω λάθος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ Ο ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. a tora eipes koyventa ... ame as kanenane kai diaforetika !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μην παραπονιέσαι μόλις τελείωσε το έτος Πουλάτων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δρόμος από τα Γριζάτα μέχρι τα Παλιά Μουζακάτα πότε θα ασφαλτοστρωθεί; Είναι ο μοναδικός δρόμος στο Δήμο που έχει αφεθεί στο έλεος του καιρού. Και βέβαια σε πείσμα του καιρού μένει ακόμη ζωντανός.Ίσως γιατί οι άνθρωποι και τα ζωντανά δεν τον αφήνουν. Περνάνε κάθε μέρα κι εκείνος τους ανταμείβει με την παρουσία του. Χαμογελάει σέρνοντας μνήμες, μετεικάσματα αλλοτινών εποχών. Κανείς δεν του δίνει το δικαίωμα να νιώσει έστω για λίγο σύγχρονος. Άσχετα αν τα αδέλφια του απέναντι (οι άλλοι ομόλογοι δρόμοι, στα απέναντι χωριά)χαίρονται με την ισιάδα τους. Ετούτος φαίνεται ότι είναι αποπαίδι! Γέννημα άλλων εποχών, περπατημένος από ανθρώπους που ποτέ δεν υποτάχτηκαν στη μοίρα τους. Με γενιάδες και μάτια που άστραφταν από ελπίδα και όραμα... Να λοιπόν κι ένας δρόμος ανυπόταχτος. Μήπως για τούτο δεν είναι στα σχέδια των αρχόντων; Ως πότε όμως! ...και για να παραφράσω τους στίχους του Σεφέρη "Οι δρόμοι θυμώνουν σαν τους ξεχάσεις"...
    "major arx" το αστερόεν
    Υ.Γ. Δεν ελπίζω ότι θα εισακουστώ. Είμαι σίγουρος...Γι' αυτό μη χολοσκάτε πλειοψηφούντες άρχοντες... σιγά μη και διαβάσετε τούτο το σημείωμα. Πάει καιρός, πολύ καιρός που σε τούτον το Δήμο μπορεί και θέλει να ακούσει κάποιος κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.