Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Σπήλαιο Ζερβάτη

Αναδημοσιεύουμε από το kefaloniapress.gr



Αυτό το ωραίο σιδερένιο πορτόνι βρίσκεται στο χωριό Καραβόμυλος της Σάμης, είναι ... κοτέτσι με κότες από ένα σπίτι που βρίσκεται στην απέναντι μεριά του δρόμου. Για δείτε όμως που οδηγεί! Απίστευτο!
Είναι το Σπήλαιο Ζερβάτη. Η ομάδα του εκπαιδευτή - δύτη Γιώργου Πέτρου (Hellas Underwater Explorers), εξερεύνησε πριν μερικές μέρες το σπήλαιο. Το kefaloniapress ήταν εκεί.



Πηγή: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4822&Itemid=152

5 σχόλια:

  1. Το πορτόνι τόχει ο Δήμος για καμουφλαζ.Παραμονευουν πολλοί εχθροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΖΕΡΒΑΤΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ!ΨΗΦΙΖΟΥΝ Η ΚΟΤΕΣ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO BLOG PERISOTERO GIA GRAFEIO TYPOY TOY VALETA MOY MIAZI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟΣ1 Απρ 2009, 1:19:00 π.μ.

    Χωριανοί μου σε εφκιό το μέρος θ' αφεντέψουνε τα λωβά και τα μαγαρισμένα! Ωραία μέρη και μας έφαε το λυσοκούκκι. Με 'χει πιάσει το γλυκύ μου! Σε τι γιαλό ψαρεύουμε ορές; Για τηράτε με να σας τηρώ να περνάμε τον καιρό! Γιομίσαμε ΑΝΕΜΟΧΑΨΗ!
    Τι να 'ρτει να κάμει ο τουρίστας στα μέρη μας ορέ; Να γδεί τσι μουτσούνες μας;Σιάξτε τη γρούσπα ορέ σιάξτε τη ζερβάτη, τσου φανέντες, τα κάστρα,τα μονοπάτια...Που είναι οι γάιδαροι ορές;
    τσου φάατε;Σιάξτε μουσεία, ξελογγώστε τα αρχαία μας...Φέρτε από τσου λήσταρχους τα μάρμαρα ... Μιλείτε στα μόμολα για την ιστορία τσου, να μάθουνε απ' τα γεννητάτα τους! Για το Θειόνε... Λογάτε για πόσο θα ξεκουκκαλιάζουμε τσι ευρώπες και τα δάνεια; Α! χίλιου χρονώνε κούκκαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.