Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κοπή Πίτας Α.Ο. Σάμης


Το Σάββατο 14/02 και ώρα 19:00 ο Αθλητικός Όμιλος Σάμης κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στο χώρο του Γυμνασίου Σάμης.

Θα ακολουθήσει βράβευση αθλητών.

3 σχόλια:

  1. Ο Α.Ο.Σάμης είναι διέξοδος στο αδιέξοδο της χειμερινής ζωής της νεολαίας στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούλοι πρέπει μα παραργατάρουμε και να δώκουμε παλάμη βόχτιας στον Α.Ο. Είναι ένα ξεθραμπούλιασμα μέσα στη θράψη του τόπου! Οι γοναίοι δε βαστάει μόνο να σπάνε λιόκλαρα και να
    κουνούνε μανουάλια. μήτε ιμόμπιλοι να παρλάρουνε
    για τσου γειτόνους τσου. Τα νιάτα θέλουνε να σκρεμιδεύουνε στα γήπεδα που δε τσου σιάχνετε...
    Λες και σκιάζεσται να τσου τα σιάξετε γιατί τα μπούτια σας δε σας κρατάνε, και δε θα σκρεμιδέψεται του λόγου σας. Η μήπως το τόπι σας
    κουτιάνει την κεντρωμάδα .Α!!! ανάθεμάμε... Γκαϊδοί!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αθλητισμός είναι υγεία και παιδεία! Είμαι αθλητής στον Α.Ο. Σάμης απο 12 χρονών! 12 χρόνια! Όσα ακριβώς και τα χρόνια που οι εκάστοτε δημοτικές αρχές του τόπου μας μας υπόσχονται αθλητικές εγκαταστάσεις και το έχουν ψηλά στα παχιά "ΘΑ' τους! Εγινα 24 πια και ζω εδώ και 12 χρόνια με το ίδιο όνειρο!!! Οτι μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο, θα ήθελα να δω ένα γήπεδο της προκοπής στον τόπο μου! Δε το βλέπω να γίνεται! Μας αναγκάζουν να πάμε σε άλλη ομάδα να κάνουμε το χόμπυ μας ή να στραφούμε σε άλλα πιο "επικίνδυνα σπορ" που παραμονεύουν στην περιοχή μας!!! Έχουμε καταφέρει και είμαστε ο μοναδικός δήμος στο νησί που δεν έχει "πράσινο" γήπεδο! Ο δήμος Σάμης! Ο δήμος με τα περισσότερα έσοδα στο νησί απο τα 2 σπήλαια! Τα συμπεράσματα δικά σας!!! Πώς οι άλλοι τα κατάφεραν κι εμείς όχι! Εμένα μόνο μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό! Ανικανότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.